Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Blixtlås på metervara

Blixtlås på metervara ger dig möjligheten att skräddarsy dina  blixtlås till den längd du behöver för dina projekt. Du får den i en  sammanhängande bit, som du klipper till lagom längd och syr en söm över  för att löparen inte ska åka av.  

Metervaran passar bra till de projekt där blixtlåsen inte ska vara  delbar, som på byxor, kjolar, klänningar, kuddfodral, tält, sängkläder,  skor, väskor och necessärer. Spiralblixtlåsens flexibla tänder  underlättar i kurvorna på till exempel necessärer, väskor eller tält.

  

Beställa metervara och tillhörande löpare
Då vi inte känner till hur många blixtlås du planerar skapa,  beställer du metervara och löpare för sig. Metervara och löpare har ofta  samma nummer, till exempel passar metervara D202 till löpare D202.

Trä på löpare
Löparna trär du på genom att dela blixtlåsen cirka 7-8 cm och trä in  ändarna i den rundade sidan av löparen, i andra sidan drar du sedan ut  den knäppta blixtlåsen.

 

Vill du få hjälp med att montera löpare? Beställer du både löpare och  metervara på samma order kan vi montera löparna till dig, denna tjänst  beställer du här.

D202 Blixtlås metervara 5 mm svart (25 m) D202 Blixtlås metervara 5 mm svart (25 m)